Andreas ♥

binner det!!?? :O

Publicerad 2011-05-31 19:11:49 i Allmänt

asso jag måste ha missat nåt alla typ klagar och säger att det luktar rök här !? asso har tänkte typ bara på mig själv när jag skulle hem från skolan och det börja regna jag brydde mer om mitt hår än om det brann nånstans men jag känner fortfarande inget! :O nu blir jag förvirrad! jaja bara inte det har hänt nåt så as allvarligt så edet vell lungt nu !

det blev mer chill på skolan idag då eftersom vi har nästan inget att göra men det va sista riktiga skoldagen! .. kommer sakna er i klassen .. :/ men ändå skönt kommer det bli ! omg sommar!:)  jaja fick se 8 mile (film med emeiem,rapp film. älska) på sv och so:n och när filmen va slut fick vi göra ett prov! omg blev ju as rädd! :O men jag fick g på det iaf nästan vg så ganska bra gick det , men man fick ju lite små panik när man ska göra prov när betygen e redan satta och trodde min so lärare skulle sätta ig på nån !:o
asso jag har typ inget att göra dom här dagarna .. har typ inge liv :P imorron ska vi på skolbio, saras nyckel sen slutar vi sedan undra man vad man ska göra ju :O?
jag bjuder på en skev bild, tagen av amanda macknow på päran, mig och nadia när det va majbrasa i lugnvik :)



musik <3

Publicerad 2011-05-30 20:10:13 i Allmänt

fundera på att gå och skriva en låt ;) och spela lite piano tänkte jag, har ni nån förslag på vilka/vilken musik man skulle kunna på puiano så säg till ! så vi hörs :)

musiken som väcker än till sommaren! och dom andra e bara skön :)

musik in my <3

Publicerad 2011-05-30 20:07:40 i Allmänt

ja jag fick en massa nya låtar och hitta ännu bättre nya låtar av anna :)!! lyssna nedan! hitta min sommar låt!! :D
idag va det vell mest chill på skolan. bara ännu en väntan få se den här veckan hur det blir med mig eller om man väljer nåt annat ist för mig.
brick and lace in my <3 sommar! nedan har ni låtar med brick and lace ! lägger upp dom andra låtarna jag fick av anna idag på ett annat inlägg :)
 

mors dag

Publicerad 2011-05-29 17:50:04 i Allmänt

kom hem från stugan för ungefär 2 timmar sen , har just duchat och kollat på tv fundera på om jag ska ner till lillänge och shoppa lite ;) när jag ändå så är där så kan jag köpa morsdagspresent! annars vet jag inte :P händer inte så mycket på en söndag, som vanligt då. ville va med emil men han svara  inte så. men har as ont i magen så , ska typ gå och lägga mig och vila ett tag så det går över . :) hör av er om det är något ? eller vill kanske hitta på något vi kan höras sen mer (hoppas jag , om jag inte blir ute för länge) :)
oj just det när vi va i stugan hitta jag nåra kläder som jag hade tagit med mig som jag ville tydligen ha på mig nu ju! :) ska förmodligen ha kläderna på skolan så ska försöka fixa bilder, jag ahde kläderna när jag va lite yngre (bara lite) men dom passar fortfarande! nu ahr jag nånting att ha på mig iaf til skolan! det som alltid brukar va svårat att komma på! 
jag och hanne rave ju sönder discot hur än tråkigt vi tyckte det va men det va ju inte sämst heller:) sitter och lyssnar på musik som vanligt annars , vill ju ha sommar läntar tills man kan ha mag tröja och bada !:)

i helgen! :(

Publicerad 2011-05-27 18:17:58 i Allmänt

i helgen ska jag till stugan.. så kan inte blogga då :/ (bilderna är sen vintras)

ikväll blire rave med hanne

Publicerad 2011-05-27 18:09:33 i Allmänt

Ikväll ska jag och hanne på disco, jag vet att det låter töntigt men vi känner oss såå coola ju! tok letar efter kläder jag ska ha på mig! fundera på vitt linne och undra om det kanske va uv lampor då måste man ju ha vitt!! blev en diss efter skolan idag men få se på söndag och nästa vecka om emil vill va emd mig då! men jag älskar emil ändå! puss! saknar den tiden vi va tillsammans själva hoppas det kommer tillbaka och blir som förr! <3

puss bästis! <3

Publicerad 2011-05-26 18:40:32 i Allmänt

sånt händer som vanligt med oss att vi bråkar med det löser sig efter typ 10min i tel! och ring henne 100 gånger!
men det e för vi älskar varandra ! vii ses imorron gumman! :) hitta halsbandet oxå!<3
:)

om inte bättre

Publicerad 2011-05-26 18:27:24 i Allmänt

ja allt verka va som vanligt igen! om inte bättre? iallafall så e alla bråk lösta :)
fick ju prata med emil ett tag på skolan idag men allt e bra nu mellan oss om inte bättre! :)
och sedan fick jag ta ett långt samtal i telefon med hanne .. la ju på i mitt öra men.. det e lungt nu så vi ska förmodligen till discot imorron :) ska ju fråga emil såkalrt om han vill följa med isf :)
nu vet jag inte vad jag ska göra .. får vell testa klänningarna, nån av dom ska jag ju ah på skolavslutningen om inet jag får beställa isf :)! sedan ska jag vell kolla om älskling vill prata/smsa lite med mig om imorron dagen, om han kan fundera på att va med mig och sedan dra på disco :)
och just det hade ju n-prov för ett tag sen så fick ju bra resultat . tycker jag iallafall räcker nog till gymnasiet ! :)
matte:g , geografi:vg!! (förvånade), resten av so: g , no: g, bild :vg (förmodligen) eng: g , sv: g(för stunden, lite osäker..) idh: vg just nu (hoppas på att få tillbaka mitt mvg och få ett stipenduim!), justd et slöjd: tror det blir en sänkning från mvg till vg :/ men bättre än inget, det här e ju bara förtillfellet, betydgen kanske hinner ändras och det e så här jag kommer ihåg det! har jag missat nån så säg till :P
för er som inte vet vad jag har sökt är livsmedelsprogramet på pc , syftar på bageri/konditor då! :)
sånna här tårtor kommer jag göra!! och allt som man vill ha som tårta ju! att kolla på alla tårtor och tänka på tårtor! så vill jag ha tårta nu kände jag! :)


ORKAR INGE MER!

Publicerad 2011-05-25 19:35:53 i Allmänt


det här e ju sjukt! helt jävla sjukt vet inte vad jag ska tycka omnån av er längre...
som om ni har gått över gränsen av min vänskap till er.. ja jag vet inte vad jag ska säga.. ni kan inte säga så mycket heller eftersom ni har inte svaren, men tack ändå för den stora hjälpen.. kändes som ni förstörde det istället, vet inte vad jag ska va glad, ledsen irriterd arg.?  om jag vore er så hade jag sagt nåt..!! vore jag han hade jag oxå sagt nåt! vet inte vad jag ska göra med er? det va inte bara mig ni såra det va mina andra kompisar oxå. dålig stil att ta ens värld så där utan att säga nåt och förväntar er att den ska ha sagt nåt.. allt jag ahr berättat för er/dig och ni/du tror att den ska höra av sig. ni/du kan ju knappast ha lyssnat isf! ni atr det värdefullaste av mig och säger inget om att ni "lånar" det! tack .. nu vet jag inte vad jag ska göra alls. asso egentligen vill jag inte att ni ska ha nåt med min värdesak att göra, men visst gör som ni vill men ni har ju inte hjälp mig med det genom att få använda min sak själv utan ni ska ha den me! . och vadå kan man inte va fler ? tydligen inte! och inget säger nåt! det e som att ingen våga säga nåt att man kan va fler för det värka som om dom inte vågar! mm vi får se om dom som har gjort fel pratar med dom som dom har gjort nåt mot! och mig vore det bra oxå att dom prata med! och just det man slänger fan inte ut sin kompis och går iväg på bio med en annan och frågar förihelvette inte om den som den har kikat ut vll följa med, så lågt! och det finns fler! om man har sagt att en går före något/nåra andra så är det så då ska man vell inte av med andra tjejer!? jag e besviken! vadå kunde du inte fråga om jag ville följa med eller vill du kanske va med andra tjejer ? tvinga dom dig att följa med? du va inte ens med mig efter skolan som jag trodde!
undra hur det blir på fredag nu..? tänkte på discot , nån som kanske ska dit?:)  men orkar inte blogga nåt mer idag e så arg? ledsen? irriterd? besviken? och ja vad mer man kan va vi får se om det blir bättre eler sämre imoron! få vi se då hör vell av mig!

klar!

Publicerad 2011-05-24 19:24:14 i Allmänt

eller ja typ så jag klar med allt på skolan!! e glad hoppas bara inte på ig i nått :/ jaja idag hade vi prov i geografi ! gick as bra klara mig ! så behöver inte plugga mer med europas länder/huvundstäder och sveriges landskap :)
på no:n va det ganska kul , alltså efter jag hade gjort min design (ett par baby vantar) så fick vi börja göra ballong bilar!! min kommer ju bli tuffast! eftersom dom andra har gjort av mjölkpacket , förutom therese hennes va typ en svart bubbla :D men min ska bli en FERRARI!! as tuff skissen efter den här bilden få se om den blir så bra som jag ville att den ska bli men eftersom det ska va en ballong driven så blir det att krura på det! jag vill attd den ska bli så likt som möligt iaf! hanne kan hjälpa att ladda upp bilder på våra bilar när dom blir klara !:)
 ja idag va jag och bowla med min gymnastikgrupp! as kul ja är ju gansksa glad fick en strike! liggandes ! :) sedan blev jag as förbannad för att det börja spö regna så fort jag skulle cykla hem!!! fick ha jackan på huvvet! och typ oska sönder ! :/
och nyss kom jag ju hem och va dygnblöt! men jag lever iallafall :) så jag ska ta en dusch nu och sedan fixa håret tror ja, längtar lite tills imorron så jag kan få göra klart min ferrari! :)
ja jag bjuder tyvärr inte på dagens outfit eftersom allt blev blött och måste hitta kameran !:/

U.S.E

Publicerad 2011-05-24 08:22:00 i Allmänt

ja nu sitter jag jimmy, viktor & erik på usen och dom andra på spanskan .
ikväll skulle killarna på bio och jag ska bowla med min gymnastikgrupp kommer bli awsome ! ;)
nu sitter jag och smyg bloggar och kollar facebook, busigt!
det lär ju inte hända så mycket idag heller tror jag :) hoppas på att jag kan få vara med emil efter skolan och sen kan han gå ner på stan och träffa killarna och gå på bio om jag nu e värd att vara med !

 

ja dör!!

Publicerad 2011-05-23 19:50:28 i Allmänt

måndag skola idag, bilden var ju roligast , eftersom killarna gjrde klart filmen ja kallar den "dr slägga & jimmy bond" as grym film :) men jag skulle egentligen va me men nä! :/ efter skolan drog jag och killarna på ica (inte emil :/ ) köpte drcka och chips och gick till lekplats där det fanns en snurra , asso fuck vad jag mår illa nu !! vi spy fortfarande äckligt sen vi åkte på den! blev ju just äcklad för jag kolla nyss på hannes blog!!! sorline.blogg.se
hade ingen bild på dagens outfit för jag orka inte så bjuder på den här ist!

idag/FRÅGESTUND!

Publicerad 2011-05-22 16:45:16 i Allmänt

ja idag cykla jag nadia och päran till ica och köpte glass och munkar sedan ner till mc donald's i lillänge och köpte hamburgare , svulla? ja! och nu sitter jag vid datan och funderar på om jag ska ha frågestund idag eller imorron? :) tror att det få bli idag så jag kan svara på dom imorron kväll eller något :) ska förmodligen oxå till dawes uppvisning igen ikv då e det bara äldre som dansar och då e inte uppvisningen så himla lång! MEN NU KÖR VI IGÅNG FRÅGESTUNDEN TYCKER JAG!!:)

  

CRUSING IGÅR

Publicerad 2011-05-22 16:15:16 i Allmänt

igår va jag , hanne och therese på crusing :) asso det va såå sjukt kul!! vi tog först en färd ner till staden och tog en glass och hamurgare på donken , jag gjorde en big sabina chesechicken , alltså satt ihop en cheseburgare och en mc chicken jr , as gott och fett med svull når ni borde testa! ;) sedan gick vi från stan bort till travet för att se alla raggar bilar som fanns där :) på vägen dit fick vi ( mest hanne ;) ) massor áv komentarer , först va det fjortisar :P sedan så satt hannes tröja konstigt och hon skulle fixa den då kom det en raggar bil och skrek pattar! haha jag och therese fan seriöst sket på oss!! det va så grymt kul! för det såg ju typ ut som att hon skulle dra upp tröjan ! haha  hanne är ju som hon är!! kan inte släppa det! :) sedan fick ju bara komentaren brudar och skål, flickor ! :P sedan fick vi ju åka en cab (bil utan tak) med thereses farbror peter och hans kompis typ, as kul då fanns det också en sak jag inte kunde släppa och det va att peyer va så klockren vi stannade vid macken vid badet och då va det en kompis till peter och han hade också tjejer i sin bil fast äldre då säger peter "jag har yngre tjejer än dig" , shit vad jag hanne och therese garva sönder , fyfan va kul kväll vi hade ! måste göras om !

vi skulle göra en låt eller ja en ramsa om alla ord dom sa till oss så.. så här blev det typ!:

"fjortisar, pattar! brudar brudar tjena brudar
hej flickor , som åker cab.
"jag har yngre tjejer än dig"
burna då!
brudar! skål, skål brudar!
ge mig 12åring!
usch! brudar! (vissling)
"hon visa röven hon, hon till höger" (hanne, haha)
hahahhahah brudar!"

jag bjuder oxå på bilder! (tog dom från hanne har ingen usb till mobilen)

panik.. skolavslutning snart..

Publicerad 2011-05-21 19:01:51 i Allmänt

ja ajg får panik jag har typ hittat klänningar men jag får besluts ångest mellan två st klänningar! dom e vit men saken e att jag vill ha matchande skor, alltså vita men jag har ju bara svarta :/ ja antingen får jag va udda och ha svarta skor och en vit klänning :/ eller så hoppas jag att vi jag ska köpa ett par nya skor :) men det passar typ inte till min vita klänning :/

jag har ett par sånna här och dom vita jag kanske ha ser nästan ut så här, ska förmodligen låna min syrras :)

jorden gick tydligen inte under !

Publicerad 2011-05-21 18:35:49 i Allmänt

nepp vi ahde rätt det gick inte under ;)
jag hann iaf vakna cykla till osd och kolla på dansuppvisningen av dawes , as grymt , jag amanda och hanne va ju lite busiga eftersom vi smuggla in mig ;) men jag va värd det eftersom jag skulle ta kort på amandas dans och lite på dom andra danserna så jag hoppas hon lägger upp dom snart på facebook så jag kan ta nåra bilder där ifrån och visa er, jag va ju den stolta fotografen !:) jag kunde inte ta med min mobil eftersom den e sämst det blir bara suddiga bilder :) efter uppvisningen så följde jag med hanne och sofia hem sedan stog jag och hanne och prata i ett halv år (som vanligt då ), vi kände vell att vi inte har pratat med varan på ett tag så det behövdes vell och vi e ju faktiskt bästa vänner, eller ja på våra halsband står det friends forever men det är ju typ samma sak :) och egentligen skulle jag va med päran men glömde :/ förlåt kände att det inte va nån mening :( har insätt att hannes brorsa e as knasig :O litet peddo typ!
hehe ska äta middag strax det blir sukiyaki, as gott!!! (thailändsk mat) här e det en bild för er som inte vet vad det e och på mina söta lilla mamma;)
kommer förmodligen bilder sen på uppvisningen !

ska ut sedan och va med hanne och steka nere i badhusparken tänkte vi, och förmodligen therese också om vi ska kolla på "konstiga" bilar som jag och hanne kallar det, vi måste köpa glass och munkar ;) fast ja jag luktar ju tydligen munk och är en munk! :O




jasmins 9ornas foto

Publicerad 2011-05-20 18:25:31 i Allmänt

just det jasmin gick ju i nian förra året och dom gjorde ju oxå ett 9ornas foto som vi :)

hennes klass :) och vårat är nedanför :) dom e ju en klockren klass! ;) vi e ju ganska lik eller hur? ;)

nu bjuder jag på familjebilder

Publicerad 2011-05-20 18:22:42 i Allmänt

här e det sjukt fina bilder på min familj :)
medans jag letade dom här bilderna så hitta jag bilder på mig och nadia när vi var små lägger upp en längst ner :'P

(första bilderna) nadia min lilla modell! :)
(andra bilderna) jasmin min stora modell! ;)
(tredje bilderna) min mini big mama :D















en dag kvar.. ? :O

Publicerad 2011-05-20 15:36:12 i Allmänt

ja skola idag , hkk va vell bäst eftersom jag och sofie gjorde värdens godaste efterrätt!! :)

sen hittils har det typ inte hänt så mycket och ahr ingen aning vad jag ska göra ikväll och i helgen , om ett tag ska jag förmodligen till anna och testa kläder :) sen imorron eller på söndag lär jag ska kolla på dawes dansuppvisning :)
men ska man verkligen tro att jorden går under imorron ? :O nä! :)
jo just det ska nog ta och fixa lite bilder :) och på outfitsen :) ses snart ! kan bjuda påd en här bilden medans, en av min & hannes sommar outfits :)


snällt..

Publicerad 2011-05-19 20:56:48 i Allmänt

kul att du blir sur på mig hela tien så fort jag säger nåt.. alltid iott fel alltid jag ...! ska jag lämna dig ifred eller? vad e du ute efter? jag får aldrig bli sur typ , du tröstar ju inte mig efter heller.. :( vet inte vad jag ska göra längre.. får ju panik! :(

omg!

Publicerad 2011-05-18 19:50:57 i Allmänt

kollade just det här ! kolla !
tydligen går vi under på lördag

förlåt!

Publicerad 2011-05-18 19:43:53 i Allmänt

förlåt att jag inte har gjort uppdateringar men har inte hunnit :/
igår va jag ute med kompisarna (grabbsen) och hade ändå inte lust att va vid datan , det va nåt som hade hänt bara så ni vet, men det e över nu försöker bara inte tänka på det så !
men jag e typ sjuk såå det suger fick fett mkt godis och tuggummin av mamma men när jag tugga/åt dom så smaka det inget har typ tappat smaken i smak lökarna :( får kanske vänta tills jag har blivit friskare !..:/
har en före bild !


hahah anna den lilla bajs ungen har laddat upp en bild på mig när jag var mindre !! var typ flint vid örat!!!! :O

morgondagen

Publicerad 2011-05-13 22:04:35 i Allmänt

just det imorron åker jag , så kommer inte kunna göra nåra fler inlägg förrns på mångad kväll kanske kommer hem på måndag morgon få se hur trött jag blir sen och ska palla skolan  :P jaja puss på er vi hörs , jag bjuder på den här bilden sen jag gick id ans , det här e ju dansuppvisningen :)
sabina k, nadia , jag och olivia :)

fredagsmyyyys!

Publicerad 2011-05-13 21:35:23 i Allmänt

ja fredag e jus om fredag skola och sen helg :)
på h-tiden så rösta vi om vad vi ska va på parklyran :) det blev badtema :P men det e ju trevligt och ganska enkelt :)
ganska bra val :)
ja gick emd emil hem och prata lite det e lungt mellan oss nu :) <3
kom hem titta på tv , lysnnade på musik och tittade på en film åp disney canel , nånting om att en tjej fyller 16år  :)
och sedan ringde saj och fråga om jag skulle på mf(monkey face) med henne men jag visste inte men tills lut valde jag att va hemma och kan gå på ett annat disco kanske den 27de på park tillsammans emd typ warjen :) och va på ica nyss med nadia va tvungen att köpa nåt tills imorron till bussen :)
men så fort vi kom hem så kom brandkåren hit det börja brinna längst ner stabsgränd 12 ! :O fett rädd jag blev trodde det skulle börja brinna ända hit oxå !:O men det e lungt nu ! det va på balkongen så.. men ändå!
nu sitter jag och lyssnar på nicole scherzingers nya låt ! och nu har jag äntligen fått vetat hur man lägger in en youtube länk på bloggen ! grattis till mig ! :)

tävling i helgen

Publicerad 2011-05-13 13:35:35 i Allmänt

just det förlåt för jag inte har lagt upp nått inlägg på länge jag har har vart typ borta alla kväller har inte hunnit skrivit något, men igår va jag och kolla på fotboll men skulle egentligen kolla på när min gymnastikgrupp skulle ha uppvisning men missa det, fotbollen va as kul :P det va gias mot gif sundsvall blev 3-2 till gias! vette fan vilka jag hejja på men ! :)
men iaf så åker nånstans utanför stockholm på lördag min grupp ska tävla :) kommer bli as kul för mig och nina för vi kommer inte va med så vi lär ju sitta och titta på dom andra och peppa dom :)
men saken e att jag kommer inte hem förrns på måndag morgon kl 4!! segt, sedan skola ! men det kommer nog bli kul ska ju sova i gympasalen där vi ska träna/tävla :)
idag hade jag one pice på mig från gina tricot (min lilla syrras) as najs! men jag ville köpa en jag med en blå :) men orkade ínte nu få se senare kanske :)
jag har inte hunnit tagit en bild men kan fixa en ikväll istället ni får nöja er med dom här så länge:)
men vi ses ikväll puss  ! :*

sitter på skolan!

Publicerad 2011-05-13 13:21:35 i Allmänt

sitter på skolan och har use spelar settera 3 , geografi :P
kollade på nåra bilder sen so:n om kristendommen jag , carl och erik jobbade med och hitta dom här :P
'

fotot sen igår ! och skoldagen

Publicerad 2011-05-10 16:10:39 i Allmänt

den varma skoldagen!

här e det undrerbara 9ornas foto :P inte så bra bild, typ suddig men :P
 
raden längst upp från vänster: erik, emil, sabina (jag,den typ kortaste i klassen), avin och anton
nedre raden från vänster: hanne, sofia, jimmy, therese och andreas
bakom "vi som stanna hemma": längst upp från vänster: viktor, filip . sittande bakom skylt: sofie , emma och hanna.
och den klockrena liggande längsta killen : CARL!!! :D vår underbara klass, fast det fattas nåra .



ja idag hade vi ämnesdag och jobba med allt vi låg efter med osv efter vi hade käkat lunch så spelade vi brännboll :P mitt lag vann ofc "som alltid" !! haha ;) och snart ska jag ner till stan och träffa grabbsen , vi ska på bio fast 5 :)

förlåt..!

Publicerad 2011-05-09 19:31:41 i Allmänt

jag älskar faktiskt dig hanne !
bara så du vet det klart vi bråkar vell ibland tack vare mig men jag e osäker överallt !
förlåt! jag vill inte förlora dig heller som jag kommer nog göra med emil.... :( då vill jag ju inte förlora dig oxå..
så förlåt för jag tjatar på dig och klart du kanske inte blev så glad idag bara för jag sa förlåt för det va mkt vi skrev till varandra.. men jag bara hoppas att du blir gladare för jag vet att du inte har förlåtit mig helt än.. :(
men bara så du vet. gråter för jag ångrar så mkt för du få lida för jag ska få ha det bra..

samma e det vell med emil, men vet inte om du läser bloggen ens :/
men förlåt för jag tjatar på dig oxå men det känns som att det e såå sjukt nära på att förlora dig.. :(
det känns ju ännu sämre , kan ju inte va så glad nu för tiden eftersom det e så att du knappt pratar med mig eller nåt du har förändras sen du va blyg liten valp och brydde dig om mig mer , till en mer ser arg ut emil som inte säger nåt till mig , asso e jag vid dig för mkt ? men jag behöver dig, jag behöver nån att prata med ju..:( du får hära tjat nästan varje dag nu men dete  vell inte konstigt om du har förändras?.. men förlåt, jag älskar dig iaf! kommer aldrig klara mig utan dig , vad skulle jag göra utan dig?

men det verka som att jag e en sån person.. allt e ju oftas mitt fel.. ! shit gråter ju varje kväll jag läser dina sms.. http://www.youtube.com/watch?v=aSZVYZTze74 

dagens outfit!

Publicerad 2011-05-09 19:17:51 i Allmänt

blå blus, bikbok .
leggings, hm .
örhängen, glitter .

kameran - hanne :)

morgonarg! skola, foto och badet !

Publicerad 2011-05-09 19:15:55 i Allmänt

ja dagen börja med att jag vakna och sedan såg ett sms från e kompis som va as arg på mig så jag blev vell sur tillbaka och vi börja bråka så det va inte precis så jag ville att dagen skulle börja så jag blev vell ganska irriterad att jag kände att inte gå till skolan idag så jag skippa första lektionen men hon tyckte det va ju ganska moget så det e vell det klart man vill visa att man klart kan gå fast den personen e inärheten men hon va inte så snäll av sig heller , utan tog typ mina kompisar o från mig men då blev jag less eftersom jag grät typ 10 ggr för dom gick iväg och då drog jag henne i armen och sa att vi får skärpa oss oxå prata vi ut men klart jag ångra vell allt jag sa till henne och hoppas det e bra mellan oss men hon verka fortfarnde sur över det för hon tolka mitt sms fel igår kväll..... ochs en fanns ju knappast emil när jag va ledsen så blev ju arg på han med lite grann men det gick vell oxå över men det går ju inte såå bra med oss verka det som .. !!!:(
iaf så hade vi 9ornas foto idag så vi tjejer hade "kallingar" på oss eller bara jag och therese så vi fick våra små snoppar ;) dom andra körde på shorts fegisar!! vi hade , kavaj och bh;) och kilalrna hade likadana skjorter (vit) kallingar (björnborg) och slipps (blå) as najs och skylten stog det "efter en natt med 9gul"!! och klart jag vill inte glömma dom som inte ville klä ut sig dom satt med en annan skylt där det stog "vi som stanna hemma" med sina lodis kläder ;) jag ska se snart om bilden finns på stjärnsstudios hemsida så kan vi hoppas att jag kan lägga upp bilden! :)
sen va det engelska kolla på film, the wave :)
sedan en färd till badhuset (idrotten) , therese hade lektionen ganska kul men höll på dö fett jobbigt ! :P men kan erkäna att hon e bra lärare i simning! :D
när vi skulle hem köpte vi mjukglass innan vi drog från badet det blev jag , carl, jimmy , erik och anton som fick gå tsm hem eller ja vi drog till ica och köpte 4liter cola ;) och satt i på en lekplats ett tag :) men typiskt jag så glömmer jag alltid något på badet jag glömde mitt "kompishalsband" (sorry hanne) och mina örhängen :/ så vi fick gå tillbaka och fråga efter dom och jäkla tur jag har dom va där :)!!! och på vägen hem med min tunga påse med blöta badkläder och kläder från fotot idag så skulle jag gissa bilarnas bilmärke gick ju ganska bra har lärt mig nya bilmärken ;) 

när jag kom hem blev det nyponsoppa med glass och choletta mandel bi.. jaja
och sedan ducha jag håret igen eftersom jag lär ha klår kvar sen badet och nu sitter jag vid datan och funderar om 9ornas foto har lagts upp än :)

halvårs dagen (igår)

Publicerad 2011-05-08 18:14:33 i Allmänt

ja jag glömde skriva att jag och min pojkvän (emil) hade ett halv år igår tms men han va ju inte hemma så glömde det ju :( och tänkte bjuda på en bild på oss men hade inte hunnit och har inte vart med han på ett jäv** tag själv så det har ändå inte gått :/ men det va iaf nått jag hade glömt att säga . puss älskar dig emil <3

idag va det maxi typ inge mer har duschat ska vänta tills mitt hår har torkat så kan jag fixa det igen ;) ska vell noppa ögonfransarna raka benen och sedan kolla vad jag ska ha på mig imorron på skolan :) förutom att vi ahr bad imorron på idrotten och 9ornas foto då ska jags e till och ta med mig kavajen som vi tydligen skulle ha på oss imorron på fotot :)
vi tjejer ska ha bh kavaj och kallingar och rufsigt hår (jag kalla det knull-rufs) och killarna ska ha kallingar, slips och sjkorta vi får se vad killarna valde för kallingar/sjkorta ;) (typ thereses ide) :) det kommer bli kul faktiskt tror jag !! :D

sjkortan till höger :) :P

min nya favvo låt!!

Publicerad 2011-05-08 13:15:55 i Allmänt

helt galet! mer text kan det inte va!

http://www.youtube.com/watch?v=8gyLR4NfMiI


Yellow model chick
Yellow bottle sipping
Yellow Lamborghini
Yellow top missing
Yeah yeah
That sh-t look like a toupee

I get what you get in 10 years, in two days
Ladies love me
I'm on my cool J
If you get what I get what would you say
She wax it all off, Mr Miyagi
And them suicide doors, Hari Kari

[Hook]
Look at me now, look at me now
Oh, I'm getting paper
Look at me now
Oh, look at me now
Yeah, fresh than a muthaf-cker

Lil n-gga bigger than gorilla
Cause I'm killing every n-gga that
Try to be on my sh-t
Better cuff your chick if you with her
I can get her
And she accidentally slip fall on my d-ck
Ooops, I said on my d-ck
I aint really mean to say on my d-ck
But since we talking about my d-ck
All of you haters say hi to it
I'm Done

[Busta Rhymes]
Ayo Breezy
Let me show you how to keep the dice rolling
When your doing that thing over there, homie
Aye, Aye, Aye, Aye, Aye, Aye, Aye
Lets go

cause I feel like I'm running
and I'm feeling like I gotta get away, get away, get away
better know that I don't and I won't ever stop cause
you know I gotta win everyday day, goooo

see they don't really wanna pop me
just know that you will never flop me
and I know that I can be a little cocky, nooo
you aint never gonna stop me

everytime I come a n-gga gotta set it then I got it going
then I gotta get it, than I gotta blow, and than I gotta shudder any little thing
the nigga think that he be doing cause it doesnt matter cause I'm gonna dadadadada

then I'm gonna murder every thing and anything a badaboom a badabing
I gotta do a lot of things, and make it clearer to a couple n-ggas
that I'm always winning and I gotta get it again and again and again


[ From: http://www.metrolyrics.com/look-at-me-now-lyrics-chris-brown.html ]

and I be doing it to death and now I move a little foul
a n-gga better call a ref, and everybody know my style
and niggas know that I'm the best
when I come to doing this and I be banging on my chest
and I bang in the east and I'm bangin' in the west
and I come to give you more and I will never give you less
you will hear it in the street or you can read it in the press
do you really wanna know whats next, lets go

see the way we on, when we all up in the race and you know
we gotta go, don't try to keep up with the pace
we struggling and hustling and sending in and getting in
and always gotta do it and take it to another place
gotta taste it and I gotta grab it
and I gotta cut all through this traffic
just to be at the top of the throne
better know I gotta have it

[Hook]
Look at me now, look at me now
Oh, I'm getting paper
Look at me now
Oh, look at me now
Yeah, fresh than a muthaf-cker

[Lil Wayne]
Man f-ck these bitch ass n-ggas how yall doin?
I'm Lil Tunechi, I'm a nuisance, I go stupid, I go dumb like the 3 stooges
I dont eat sushi, I'm the shit, no I'm pollution, no substitution
Got a bitch that play in movies in my jacuzzi, p-ssy juicy
I never give a f-ck about a hater got money on my radar
Dress like a skater, got a big house, came with a elevator
You n-ggas aint eatin, f-ck it, tell a waiter
Marley said shoot em, and I said ok,
If you on that bullshit then I'm like ole'
I dont care what you say, so don't even speak
Your girlfriend a freak like Cirque Du Soleil
That's word to my flag, and my flag red
I'm out of my head, bitch I'm outta my mind from the bottom I climb
You aint hotter than mine, nope, not on my time and I'm not even trying
Whats poppin Slime? nothin five, and if they trippin f-ck em five
I aint got no time to shuck and jive, these n-ggas as sweet as pumpkin pie
Ciroc and sprite on a private flight
Bitch I been tight since guiding light, and my pockets white and my diamonds white
And my mommas nice and my daddy's dead
You faggots scared cause I'm too wild, been here for a while
I was like f-ck trial I puts it down
I'm so young money if you got eyes look at me now bitch

[Hook]
Look at me now, look at me now
Oh, I'm getting paper
Look at me now
Oh, look at me now
Yeah, fresh than a muthaf-cker

söndag den tråkiga dagen

Publicerad 2011-05-08 13:05:36 i Allmänt

ja jag gillar inte söndagar man har knappt nåt att göra jag har träning då men det e inte ofta jag går på den för man orka inte och plus att då e man en dag närme skolan igen :/
ja jag och nadia tänkte cykla till maxi och köpa något roligt sedan ska jag vell träna eller kanske sola oxå vi får se :)
men vi kan höras mer ikväll om det kanske blev en rolig söndag :)

avslutningsklänning

Publicerad 2011-05-07 16:06:59 i Allmänt

nu har jag två val att välja mellan den rosa eller vit rosa? :O
jag hoppas jag får nån av dom av mamma till avslutningen! :)
den vit svarta e borta från sidan nu så den finns typ inte längre :/ så det får bli nån av dom rosa :)
vilken tycker ni jag ska ha isf? :)

lördags shopping

Publicerad 2011-05-07 15:02:58 i Allmänt

idag vakna jag vid 9 och diskade, käka frukost och klädde på mig . jag , mina syskon och mammi skulle ner och göra stan och kolla på en klänning, ja det blev inte vad vi hade tänkt oss så vi shoppa en massa kläder ist :) men hitta en klänning till 9ornas middag iaf :) men inget till skolavslutningen :( vi får se hur det blir med den :/

det kommer bilder sen på kläderna jag köpte :)
ska fixa det hos hanne sen tror jag :)
bjuder på den här bildern medans :)

hemma

Publicerad 2011-05-04 20:48:06 i Allmänt

kom hem för typ en timme sen jag och hanne hande så kul så vi glömde bort tiden :P
´när jag kom hem va kl typ 8 och sen blev jag tvungen att hänga tvätt sedan äta middag, pizza jag vet det e svull men mamma skulle till bio och sören skulle till stugan så ingen orkade göra mat så :P
och nu sitter jag vid datan och kollar runt lite, kollade på glee nyss men missar det nu för att sitta vid datan men ska se big brother och grace and athomy (stavning) sen :)
kan bjuda på den här knas bilden :)

hos hanne

Publicerad 2011-05-04 17:54:04 i Allmänt

är hos hanne nu och har ÄNTLIGEN fixat min nya design!! ganska nöjd kanske inte den bästa men bra ändå! vad tycker ni? :)
har garvat lite av mina stav fel och letar efter sommarlåtar eller ja till avslutningen som e snart.. lipa på kören idag typ.. :(
ska vell hem snart :) men medans så ska vell jag och hanne hitta nåra låtar vi har hittat nån nu :)
vi va likisar jag hannish :) ljusa jeans , vitt linne och svart kofta :) (hade ingen bild på oss i dagens outfit)

dagen/aj

Publicerad 2011-05-03 21:02:33 i Allmänt

ja det börja med skola såklart.. fick skjus av mamma på cykeln imorse höll ju på komma sent (som vanligt :P ), sen vare skola det hände inte så mkt där bara massa lektioner och bajs tråk , eller jo bara för vi fick en ny bok idag att läsa på svenskan så skulle vi läsa till sida 28 till imorron hälften av klassen hinner läsa typ hälften på en lektion och jag ville inte ta hem så jag tvingade mig själv att läsa :P eller egentligen va den ganska bra, kort kjol :)
efter skolan jaa.. då gick jag hem gjorde typ inget eller jo jag lekte med mig själv att stå på händer då gick inte så värst bra slog benet :P sedan cykla jag till träningen fick typ ingen träning eftersom nästan alla ska tävla och dom måste träna på sitt så jag fick titta på och göra mitt eget ganska najs ändå för jag va såå trött :P
just det jag träffade emil och rasmus precis innan träning dom satt och vänta på bussen och dom hade vart på stan och köpt ppresent till sim mamma (gulligt) :') sen efter träningen va det fett random att hanne smsa ochs en träffa jag henne höll på bli på körd för jag smsa medans jag cykla :P men jag följde med hanne till hennes dans dsen drog jag och nu ska jag träna lite mer ;)

skolan

Publicerad 2011-05-03 08:43:43 i Allmänt

sitter på skolan dator och kollar på ikea.se för en uppgift vi ks agöra på hk och jag har tappat bort mitt papper på min "inköpslista" till en "lägenhet" som vi jobbar med . det suger! måste börja om :(
as segt.. det e roligasre och kolla i tidningar för datan blire bara konstigt när man ska skriva vart man har hittat sakerna !

ja det är iaf första lektionen, språk hoppas det går bättre på dom andra lektionerna, ses sen igen ikv så berättar jag mer då:) 

skola

Publicerad 2011-05-02 20:13:18 i Allmänt

idag började skolan igan :/ fast ja det va bra på ett sätt tycker jag , men fick träffa klasskompisarna :)
idag hade vi vell ganska sur fast inte så värst ahde ont i magen , hanne smitta mig genom telefonen :/
fick va med älskling oxå, efter skolan så drog han på gymmet medans vi andra drog till affären och köpte 4 dricker, påskmust(2), 7up (jag som trodde det hetter typ, zup) och fanta en lila :D sen typ 10-pack popcorn och e påse chips till mig :) den köpte erik till mig. snällt^^ vi drog till anton och kolla på film med hans hundar som käka upp ens popcorn/chips :P vi kolla på xXx hehe det e inte vad ni tror det e det e en ation film ganska najs men jag tyckte den inte va bra från början eftersom jag tittade knappt och jag satt å slängde popcorn på erik och jimmy så hudnarna skulle hoppa upp på dom, alltså hade jag lite tråkigt, blev en "fånga popcorn i mun" tävling mellan mig och jimmy han vann, sen jag sen han  :)
och nu så sitter jag bara vid datan och gör typ ingenting har ganska tråkigt :/
jag kan bjuda på en bild på dagen outfit (plus svarta leggings och trekvarts ärmad vit tröja) :)

ring ring

Publicerad 2011-05-01 19:12:24 i Allmänt

ja nu har jag letat och letat och vet inte längre vad jag letar efter längre så tänkte ringa hanne och fråga lite vad hon tkr och vad vi skulle ha på oss imorron det låter som att vi ska va likisar imorron :) kanske heöa veckan vem vet :)

kläder

Publicerad 2011-05-01 18:38:48 i Allmänt

jag fastna vid att kolla på tröjor och annat oxå så jag hitta en as fin tröja men typ i 5 färger men gillar den rosa, men dom andra va oxå snygga ! :)

dagen

Publicerad 2011-05-01 18:06:27 i Allmänt

ja klänningarna jag har nedan menar jag till skolavslutningen om jag inte hittar snyggare nu när jag ska kolla, då e det dom två bilderna imitten jag menar tills skolavslutningen :)

har inte gjort så mkt idag va ner till stan emd nadia för hon skulle kola på nåra byxor (bajsbyxor) till sin dansuppvisning :) sedan ringde amanda så vi drog hem till oss och kolla på film, en prinssesas dagbok och svulla godis så jag ahr ont i magen :)
emil kommer/kom hem idag i alla fall, men får nog inte se han förrns imorgon :)

nu ska jag fortsätta med min jakt efter klänning och kansek annat smått och gott :)

Om

Min profilbild

sabina

jag har en pojkvän som heter andreas wahlund :) jag har två syskon. en lilla syster , nadia och en stora syster , jasmin. jag är en glad tjej som är en del sportig och sprallig och går restaurang och livmedelsprogrammet på pc först året! :) om ni har några frågor så fråga på antingen här på bloggen eller på facebook ! :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela