Andreas ♥

pokerface!

Publicerad 2011-06-30 21:59:27 i Allmänt

det blev inge poker igår kväll, blev bus och en promenad till minnes-gärdet med grabsen. garva sönder iaf :P
idag på jobbet blev det städa, pumpa madrasser , fixa kuddar och tävken till syd africas fotbollslag, segt men klart ! :P
sedan fick vi packa ur och packa i , resten av tjejerna fick städa fiket! sjukt dom har hållt på hela dagen e inte klar än! :O men duktiga ! :)
efter jobbet cykla jag till jimmy och hjälpte han att vara barnvakt till hans små syskon! gulligulliga! :D sedan cykla vi ner till stan och träffa carl och erik , jimmy köpte poker-set (2 kortlekar, poker marker och tärningar), medans vi var på stan så gick vi in på expert och passa på att kolla laptop, kamera och mobil, det jag hitta va inte dåligt pris heller, jag köper smart annars allt ska va billigt ;)
efter det så gick/cykla vi hem till jimmy , jag käka middag där , belv mc-food. svull. :P efetr då!! då blev det poker! spela och garva! alltid lika kul att spela med folk som fuskar!! haha hade kul iallafall, måstes göras om , men kanske med fler personer! :) as kul, jag vann ju mest och jag är ju bäst! :)
kom hem just så ska ta en dusch och ta och lägga mig ;) ska jobba mer imorron :)
 

jorå. jag har funderat på redan nu :)

Publicerad 2011-06-29 19:30:30 i Allmänt

jag har redan börja fundera på vad jag ska köpa för min lön! ;)
det första: en laptop, ska börja kolla på sånna när jag har tid. e den för dyr så köper jag och nadia en tsm blir lite billigare så jag har råd med mer isf :)
det andra: en kamera ! inte system.. inte än, kör på en vanlig lätt liten kamera ! vill inte överdriva än :) annars fanns det ju en as najs systemkamera jag ville ha ;) få drömma vidare och skaffa en senare men vet vad jag ska spara/jobba ihop till då :)
det tredje: ja en ny mobil (tyckte min mamma), jorå det fudnera jag oxå på , men vad/vilken vet jag inte, men jag vill HELST ha med tangentbord och kanske lite touch  ! och det ska vara samsung! det e jag ! :)
sedan blire vell kanske spara, eller joo shopping blire vell. men annars spara till framtiden vem vet vad vi ska göra? mammas 50årdag ska vi förmodligen te grekland? thailand? jaja nånstans bort hör ifrån!!! det va 13år sen jag va så långt bort från svergie ! :)

 


andra dagen av jobb

Publicerad 2011-06-29 18:58:21 i Allmänt

idag började jag kl 12 , börja med att städa ut fler klassrum och täcka igen fönster med papper :P sedan fick dom andra sätta skyltar på dörrarna där fotbollsspelarna ska spela :) så det va ju inte så mycket jobb slutade typ halv 3 :)
imorron börja jag kl 10 , ska ju försöka komma ihåg det och vakna så jag kommer i tid ta sin tid att cykla dit , men stolt över att jag orkar ;)
efetr jobbet cykla jag åvanför tennishallen och träffa grabsen , inga tjejer :O fick vara ensam tjej , spela lite (fusk) fotboll och grilla korv och godis :O
ganska kul ska nog ut och träffa dom sen oxå , ska kanske spela klä poker!;) alla vet att jag e ju bäst på kläpoker!! ;)
ska bli kul, hoppas att alla e med på det bara! ska höra med jimmy om det bli någe :)  
festis sitter här och myser med mig i data stolen och lyssnar på min baraa musik :)
hör av mig någe senare :)

första sommarjobb dagen avklarad !

Publicerad 2011-06-28 16:29:40 i Allmänt

sitter hos hampus och kollar på när han och viktor spelar cod! haha dom suger!:P
första jobb dagen avklarad. as kul faktiskt ! jag , jasmin , ingrid och ludvig , fick baka! vi bakade bullar och kärleksmums. typ 400 bullar , skulle sälja dom när storsjöcupen kommer , kommer ju bo norskar på vallaskolan ;)
as kul för vi fick ta världens största kastull och blanda all deg i den! bullarna blev as najsiga! :) började 9 och sluta 3 typ :) igår var jag på teatern , ganska okej :) ses senare :)

tuttifrutti

Publicerad 2011-06-27 18:52:07 i Allmänt

love this! 
blev små sugen på dom!! och låten e ju inte så dum heller! men danen man har lust att danska själv!! ;) saknar dansen!

 

it's over.. the next step.. to moving on. wellcome new life

Publicerad 2011-06-27 18:18:22 i Allmänt

ja.. det fanns tydligen ett slut i detta . nu e man "fri" . alltså jag och emil e inte tsm längre..
får vell ta den smällen och försöka gå vidare. kommer ta sin tid, kommer vara ledsen inombord ett tag , få se hur länge det varar. kommer sakna tiden tsm. kommer sakna dej emil. det varade 6månader 2 veckor & nåra dar? kommer inte glöma när det var vi.. det längsta och bästa förhållandet. får se om det blir ett nytt mycket senare i livet. hejdå.
mår inte så bra idag då, men ska aldrig sluta va glad att det var engång vi!  jaja.. inget jag kan göra. säger bara välkommen nya livet!! 
men nu ska vi försöka att inte vara dystra.. så jag kan breätta att det häna en massor med mig och hanne i staden igår.! blev förföljda hela kvällen typ. :P först turk som kom fram och snacka med oss på engelska ! jo jag och hanne vi som e sååå bra på engelska!  :S  sedan killarna ;) busa lite när dom kom ner till staden och lekte kurragömma med dom över hela sten , mm vet moget ;) sedan va det en katt jävel som ville typ döda oss. hanne höll ju på dö iaf!! :P garva ihjäl mig!! :P så vi hade ganska kul , drog ju ner först på donken köpte glass och drog ner på badhusparken och gunga på en as konstig gunga :P och alla mygg va på mig!:O satt sedan oss vid vattnet och snacka om allt ! från kul till dystert.. ! jaja as kul kväll med hanne ! puss hej ska nog dra ut med jimmy, erik och fråga hanne om hon vill följa med och kolla på sofie's (i vår förra klass) teater , ska nog bli kul , i think , få ser om jag hinnner höra av mig när jag kommer hem! :)
just det imorron börjar sommarjobbet för mig ;) börja kl 9 ska cykla jag och stor syrran, jobba på vallafritidsgård :)
hör vell annars avmig imorron !:) 
bajs gamla bilder på mig och hanne :)
 

äntligen!

Publicerad 2011-06-26 19:15:51 i Allmänt

jorå jag som har tjatat så! nu blire faktiskt så sant!! jag ska ut med min bebe , hanne! :* har suttit och väntat på att göra nåt att jag göra idag så.. satt vid datan och nörda cityville :P
ska ner te badhusparken och chilla , svulla glass med hanney bonney B) i think , so see you laters bebes! :)
hörs kanske senare , kanske blir bilder oxå :)
just det hanne! vi kan ju hitta låtar till vår danser till sommarn du vet , uppvisning i stan (stortorget) vår dröm ;)!

älskar lady gagas låt & petters "loka" låt!! :D







omg!!!

Publicerad 2011-06-26 17:00:06 i Allmänt

jag glömde berätta att jag skulle till stugan i tisdags :( men jag e hemma nu !!! ska blogga en massor !!
ska dra ut snart måste träffa hanne ! och ska köpa nåt svull och äta! e godis sugen!
tog med katten idag rev mig i bilen men jaja den klara sig hit i buren utan att spy ! :)





bilderna sen jag skulle lägga upp igår :)

Publicerad 2011-06-20 18:03:55 i Allmänt

kisse missen!! :D katten gick ju oxå på dass! vårat dass i stugan tycker jag är så klockren ;) se bidlerna nedan :)
också har vi ju snyggaste cyklarna/cykeln i stugan ;) allt e ju så snyggt där :P
(stolt fotograf , jag)







borta bra! men hemma bäst! :)

Publicerad 2011-06-19 18:31:11 i Allmänt

kom hem från stugan för ett tags sedan , har duschat nyss och har suttit här i typ en halv timme för att lägga in bilder från kameran till datan tog lite tid innan jag fatta hur man gjorde :P men nu e det fixat och har massor bilder att visa er & massor av saker jag ska berätta som har hänt under tiden vi var i stugan :)
när vi kom till stugan så åt vi först lunch sedan börja vi rensa ogräs osv.. sedan hörde jag ett jätte störigt mjauande hela
tiden men orkade inte bry mig trodde den var den vanliga gråa tjocka katten som va hungrig, vi brukar mata den , men sedan när vi satt oss i hamocken så gick jasmin och kollade va den katten ville men det va inte den gråa katten!! det av en liten kattunge! as sööööööööt! :'D den va inte blyg utan sprang fram och börja mysa så vi bjöd på lite korv & fisk , så svårt att fatta om den var n vildkatt eller inte ? jaja , och den var med oss hela kvällen så den har adopterat oss (som mamma säger) , man kan alltså säga att vi har skaffat en katt tills stugan :D den sov med oss inatt också så den e våran!! :D
har ingen aning om vad den heter alla säger olika & har dock ingen aning om det är en kille eller tjej ännu :P maya, juni, putte, kitty, lady , slottebalken ( xD ), jasmin junior, afrokrull (sa jag) den har afrohår ju och mycket mer :D så vi har inte döpt den än :) men jag har en massa bilder på den! få se om ni orka titta på alla :)
datan laggar lite fortfarande så ni får vänta tills imorron på alla bilder :/
drog ut och var med nadia & amanda, fast nadia drog :)

men kan bjuda på en fin "backflip" jag gjorde ;)



stugan .. pengar?

Publicerad 2011-06-18 11:32:45 i Allmänt

drar till stugan snart ... så ni kan ju vara sociala på sms  :)
ska vell försöka samla ihop lite pengar till en egen dator och kanske en kamera , kommer tjäna mer sen med sommar jobbet :)
så vi höreas imorron puss hej :)

får en bild på min mamma ;)

idag blev det i alla fall en skojig dag!

Publicerad 2011-06-17 23:08:42 i Allmänt

dagen började med att jag tog en cykeltur trunt lidl till staden och hem, sedan smsa carl och tvinga mig att följa med på bodaborg så det blev att byta kläder till smidighet, var med carl, filip, viktor, erik, anton & erik, men inte hanne :(  så va där ett tag klara typ 10 banor hälften funka ju inte!:O sedan drog erik efter ett tag , sedan gick vi till duffys , träffade lill syrran coh amanda så käka jag en fet pizza och har fortfarande ont i magen!! :O tvinga i mig den! höll på dö :P
tog en cykeltur med amanda och nadia till termosen (arctura) gick upp på alla 321 krapp steg ändå upp , omg tog hissen ner igen :P amanda och nadia åkte upp igen så spotta amanda ner och jag stod kvar höll på träffa mig!! :s
cykla hem till amanda sen och hämta pengar , drog till maxi , dom såg nåra små pojkar där ;p
drog tr jämtkraft sedan och kolla på fotboll som typ sög det var öfk mot fjällrävarna? jaja och såg våran förredetta lärare henke!! bara för jag hade rätt om att det var han!!! :D stolt!
drog te maxi igen , amanda köpte 2 liters cola och träffa ännu fler pojkar som vi tydligen kände!! :o
men nu sitter vi hos amanda och dunka fet musik!! ;)  bilderna kommer sen.. :) kram kan inte blogga nåt imorgon åker till stugan ! :) 
 
ena bilden är när amanda vurpa! hahahhaa :'D 

omg amanda!!

Publicerad 2011-06-16 20:18:37 i Allmänt

ja nu när jag satt vid datan och spela cityville på fb , så kommer amanda och nadia in för amanda skulle pissa!
och sedan kom dom till mig och störde satt bakom mig och klia/rev mig på ryggen med deras naglar!! sedan flätar dom håret på mig sedan satt dom och kolla på min ruma och innan för byxerna och ser att jag har string , lite små pinsamt! att dom sitter ch gräver i byxan där bak på en!!:O oxå peddo amanda berättar om att hon oxå har string! (så intressant) bara att mina va snyggare ! mina va ljus blå hennes är rosa :) och nu gick amadna över gränsen och knäppte upp min bh! :O roliga vänner man har ! fast det va ju lungt! men så sjukt jobbigt ;) och ingen kille va med dom så det va ju lungt! men ändå cp drygt!! jaja nåt kul ville dom vell göra för jag vägra följa med dom ut! :)

men nu ska jag vara inne och sura ! så då blire så att jag ska träna lite sen! :)
man ser ju mina biff armar på ena bilden ! ;)

 

nadia är bäst!

Publicerad 2011-06-16 19:16:35 i Allmänt

jaa jag hade ingen rubrik riktigt så nadia fick bestämma :) det va ju iallafall fint väder ett tag , det tillfället var jag faktiskt ute !
idag blev det lite mer att göra... drog till ica och köpte refilkort till mobilen och nu har jag äntligen pengar på mobilen, för första gången och gratis sms !! så smsa nu !:)
va ute och cykla nyss och ska ta och kolla på tv och träna upp musklerna, kondition & vigheten lite . sedan kanske följer jag med ut med amanda och nadia och hittar på nåt om jag orkar ;)  annars blir det slapp framför tv då :) men imorron ska jag förmodligen tvingas ut med hanne!! har jag bestämt! ;) shh! inte säga till nån det blir en hemlis! busigt ! :)
just nu på facebook är det krig meillan mig och hanna engström! så gilla om ni är på min sida!! ;) men ajja vi höres :)

hanne är i bakrunden mans er hennes fina ben och rumpa! kanske lite av hennes rum då oxå :) det gillar vi ! puss på er :)


CASCADA

Publicerad 2011-06-15 19:52:53 i Allmänt

nån som har hört cascada nya låt, san freancisco ? :)
hon som man alltid lyssna typ på när man var mindre , för er som lyssna på hennes låt "everytime we touch" ochd en som brukade vara på disco när man var yngre, vem vet kanske spelas än på klubber och sånt.. som inte jag får gå till riktigt än men snart så..! :)

joo.. jag börja ju undra lite..

Publicerad 2011-06-15 19:50:00 i Allmänt

jag börja undra om den här veckan blir bara slapp! :O
jaja, OCH JAAA HANNE VI KAN HITTA PÅ NÅ!TT!! DET E BARA ATT HÖRA AV DIG !! :)
idag träffa jag min tremenning (andreas) höll på dö när jag cykla , jag skjusa nadia på sadeln oxå ringer andreas så jag måste svara för andia vägra prata så jag höll på köra in i en bil (ofc) och sedan köpte jag svull med billys pizzor och en pirog :)
typ har käkat glass hela dagen , kanske borde träna lite ikväll, tar på mig jogging skorna och srpinger lite.. :)
men imorgon ska jag f*sen hitta på nåt, här e det en låt med en lite kinky tjej som sjunger, med fetaste röven ;)
super bass! :)

var det bara jag som såg hjärtat i bakgrunden? (alltså på trä bänken , brevid emil) :D
älskar dejj emil , vi ses nog snart :) <3

jag och underbara emil!

Publicerad 2011-06-14 20:24:22 i Allmänt

jag älskar dig emil, föralltid !!! <3
äntligen en bild på oss tsm!! tack therese! :)



ännu en slapp dag!

Publicerad 2011-06-14 18:37:03 i Allmänt

har fortfarande inte gjort nåt vättigt än .. :/ kanske ska träffa kalle och ragnar (hampus) senare efter dom har kollat klart på fotbollen borta på jämtkraftarenan :) annars har det vart tv hela dagen och typ fixat lite här och där :)

känner att lovet har inte riktigt börjat än för mig ... om ni vill träffas eller nåt så hör av er :)
ännu en bild från skolavslutningen! hitta inga bidler på mig fast än jag va med på jätte många av mina kompisars bilder.. :O dom har inte lagt upp dom på mig...känner mig dissad! jaja vi nöjer oss med den här :) 

facebook shit :)

Publicerad 2011-06-13 19:34:15 i Allmänt

sitter spelar cityville på facebook och massa tagg sak shit , freindexpoce osv :P det e såå trevligt har ingeta nnat för mig sitter och lyssnar på lillsyrrans spel lista , mest niki minaj och när selena gomenz rappar  och lyssnar på min och hanne sörlins låt, tuhsi thsi thsi kh aah :) jag har svårt nu för tiden att lyssna på musik! hittar ju knappt nåra ! :/ få stå ut med syrrans spel lista :)

 

inatt blev det film och idag blev det film :P

Publicerad 2011-06-13 19:26:53 i Allmänt

inatt så blev det en as knasig film, min granne totoro :P men det va ändå sååå sjukt gulliga djur däR!!! :D
sedan idag blev det två andra knas filmer mamma hade köpt, först blev det , det levande slottet (jag tyckte inte alls det va ett slott men..) och sedan lite mer normal film, om du lyssnar noga (whisper of the heart) fast tecknad fortfarande och manga typer :) och sedan har jag bara spelat gh har inte gjort så speciallt mycket har hittat min nya favvo låt på gh :)






har kommit hem nu :)

Publicerad 2011-06-12 18:30:01 i Allmänt

kom hem just från badet :) va ju okej kul :) såg fan världens minsta cykel!! :O hahha gärva läppen av mig den va såå söt! :D hände inte så mycket på badet vad jag kommer ihåg , eller ja jag blev tillfrågad om min navelpercing om det gjorde ont och ha den :P as söt liten tjej :) just det träffa kalle och smilla på badet  (det e min kompis lukas pappa och lilla syster & kalles tjej monika e emils morster) :)
nu bjuder jag på en kör bild från skolavslutningen ! :D och denna bild e denna låt vi sjunger :)

vi får se vad jag hittar på ikväll e jag hos hanne hör jag vell av mig där annars så ses vi :)


idag blire nog storsjöbadet

Publicerad 2011-06-12 13:09:17 i Allmänt

idag blire nog badet , ska nog dra alldeles snart , har beslutsångest vilken bikini jag ska ha på mig men, det löser sig nog så vi kan höras sen när jag kommer hem ska förmodligen va med hanne ikväll isf om jag hinner :)

tråk tråk och ännu mer tråk!

Publicerad 2011-06-11 19:58:36 i Allmänt

jag har vart hemma hela dagen.. av enn viss anledning. har duschat och vart till ica köpte marabou choklad grädd nogat och godis nappar as gott blev så sugen på det!! :) sedan ahr jag spelat gh! (guitar hero) har entligen lärt mig att stava det :p och sedan datan , datan datan typ spelar citycille på facebook och kollar in alla skolavslutningsbilder typ :)
ikväll lär jag vell sitta hemma och smsa hela kvällen eftersom jag ahr inget att göra (och har ändå inte fixat hårt ;) ) :/ men jag får vell köra mer gh eller nåt :)

gårdagen blev...... minnes-gärdet!

Publicerad 2011-06-11 19:51:26 i Allmänt

det blev mines gärdet med emil, jimmy, therese, hanne , sofie, sofia, hanne och emma! blev en liten fest emma hade med sig stereo så vi popa musik och dansade på bryggan as kul , grillade marsmelos (stavning) , käka chips och drack dricka , jag och jimmy vs therese och emil körde en tävling att killarna skulle ta imot marsmelos i munnen försten till 25 det blev lika (fast jag och jimmy vann för han tog en hel marsmelos i mun, alltså vann vi) :) fast jimmy och jag vann egentligen! :D
så vi hade ganska kul! :D det hade vart roligare om therese hadelagt upp bilderna jag tog med hannes kamera så jag kunde ha lagt in dom här men ni får tydligen vänta med dom :/ kan ju bjuda på en annan bild medans och veckans musik ! :)


 

antingen ... elle .. ??

Publicerad 2011-06-10 19:57:19 i Allmänt

antingen ska jag till minnes gärdet med tjejerna + jimmy men det e kanske om emil skulle deit oxå för då följer jag med garanterat ! :D eller om jag ska till gårn och grilla med andra kompisar och det e ju alltid lika kul och träffa dom andra kompisarna nu ? hmm! har beslutsångest! :( få se om emil hör av sig snart bloggar då ses snart puss! :)

skolavslutning! och ett grymt jävla väder!!

Publicerad 2011-06-10 18:20:37 i Allmänt

det va sjukt varmt! och fsjukt fint väder idag!! det gillar vi! :)

vi hade skola i 2 timmar idag , 9orna spelade brännboll mot lärarna :) haha ingen aning om vem som vann eftersom alla 9or va upptagna med att kasta vatten ballonger efter matchen på 8, 7 och 6orna , as kul :) sedan kl 14 30 så tränade vi kören på alla låtar till skolavslutningen, och kl 16 så började allt :) fick inte mitt stipendium i idrott men.. jaja :) fick ju sjukt mycket blommor och bilder och självklart betygen! :)
jag bjuder äntligen på en bild på mig och emil!! :) tagen av antingen : emils mamma (lena) emils styvpappa (anders) , mormor ? farmor? monika? :)'
funderar påatt dra ner till minnes-gärdet men tjejerna och grilla har inte så mycket fö mig annars ikväll :)

har inte kunnet blogga på två dagar :/

Publicerad 2011-06-09 20:23:14 i Allmänt

hade inte kunnat vart inne på, bloggen vart upptagen och en dag va det blixtar och dunder så kunde inte ha på datan då
:/
Jaja i TISDAGS så hade kör på morgonen sedan spelade vi berännboll mot dom andra 9or , sedan drog jag och hanne ner till staden och ahnne svulla fett och köpte 2 , 1.5 liters dricka !:P sedan drog vi hem till henne diskuterade och sedan fixa jag håret på hanne (bara hälften av håret :p )
i ONSDAGS så hade vi parklyran och vi hade sport tema i våran klass :) och jag va...... tada ! konståkerska !:P vi vann för första gången! det blev 2-3 :) så ganska stolt e vi! :) senare på kvällen ahde vi 9ornas middag , najsig midda ;) kött!! :)
dom visade bilder på oss sen vi va små , as kul men inte så kul att visa bara på oss 9 gul , för det va bara vi som hade tagit kort , haah :P
och IDAG va vi på boda borg, laser hallen as kul oavsätt om vårt lag kanske inte va bäst men det va kul! :) efter det så blev det en färd ner till minnes-gärdet och grilla hamburgare , sluta sen. jag och grabsen tog en funderare & drog till willys , köpte glass/dricka , sedan drog vi till emil och hoppa studsmatta och prata , för mig blev det att emils lillbror (rasmus)och hans kompis erik kasta vatten ballonger på mig så det blev vatten krig för oss , sedan drog dom andra killarna :( men jag blev tvungen att stanna för att bli torr :P kul va det , hade vart roligare om emil va med så klart !" :D
blev bjuden på midda :) snällt ! och rasmus va bara as knäpp.. men emil hade kanske inte heller så kul men lite kanske :) fick lära känna hans mamma och styvpappa :) trevligt va det men blött fortfarande för mig :)
nu bjuder jag på en bild på mig och mina klasskompisar sen när vi hade parklyran:)
för er som inte visste om så har jag gått i konståkning för nåt år sen :)
therese (simmare), hanne (fotboll), emma (fäktare), avin (boxare) & jag :)

hår?!

Publicerad 2011-06-06 20:20:53 i Allmänt


ska jag klippa mig?! :O
jag vill ha mitt långa hår, som man kan tårka sig me ;P haha !
men ändå vill jag har kort som dom flesta har ! det är lika fint det med!
vi använder jennifer som tex. hn har ju algomt långt och det tycker jag e fint men ändå vill jag ha långt !:/



du gamla du fria, du .... sommaren är snart här!

Publicerad 2011-06-06 20:16:16 i Allmänt

ja idag blev det vänta på mormor och spela gh (guitar hero) min nya liv :) sedan blev det ens sväng ner till staden :) kollade lite på nya smycken pch sånt men orkade inte handla nåt idag :/ få se om jag har tid att gå ner på stan imorron skullle gå på hoppy boden som inte va öppet idag :/
sedan sola jag och nadia så nu e vi brunast! nä typ ingen skillnad tycker jag :)
har inte så mycket att säga .. vet bara att det e skola imorron ska nog fixa till mitt hår och kolla vad det blir för kläder imorron :) får ju lite små panik när jag fick reda på att det e bara 4 dagar kvar till sommar!! :)
dennna skolvecka händer detta:
måndag: ledigt
tisdag: kyrkan (för mig, oss i kören) sedan efter lusch tror jag att det blir match mot lärarna i brännboll och volleyboll
onsdag: parklyran!!
torsdag: klassens dag , vi ska på laser hallen , boda borg :) (Y) sedan kvällen, 9ornas middag ! :)
fredag : nånting... :P vet inte vad typ börja 11 sluta 12 dagen .. tror jag. kl 4!!!!! skolavslutning!!!!! :D:D

 

kom hem idag från stugan.. och 5 dar kvar! sommar!!

Publicerad 2011-06-05 19:14:38 i Allmänt

ja nu e jag hemma från stugan!!! sjukt skönt men har ju ändå gjort nåt roligt där :) eftersom solen ligger så starkt där så sola jag hoppas man ser skillnad på min hud :)   jaja när jag ändå var där så nsåg jag att det inte är länge alls kvar tills jag slutar skolan och det e sommarlov!!! men ändå vill jag inte sluta !! :(

den tråkiga dagen .. typ

Publicerad 2011-06-02 19:37:30 i Allmänt

idag ahr jag alltså inte gjort så mycket har små städat och sånt men ska städa mer på söndag tror jag eftersom min mormor kommer på måndag . :)
sedan fick jag träffa min fina jennifer jag skulle låna en sak av henne .. det e en hemlis , så lika hemligt som vad jag ska va på parklyran (bränbollsturnering & typ maskerad) kommer bli så kul!! ni kan ju få gissa vad jag ska va.. en ledtråd temat e : sport ! :) annars så får ni se vad det va för sport jag va på onsdag på bild!! :) åker till stugan imorron så syns på söndag när ja kommer hem :)

imorron??

Publicerad 2011-06-01 19:43:21 i Allmänt

jag vet inte vad jag ska göra imorron!!! just det jag köpte två "nya" navelpercingar av anna idag en blå och en med döskallar men bjuder en bild på min mge ist!

 
 

imorgon dagen!!!

Publicerad 2011-06-01 19:18:52 i Allmänt

vad ska jag göra imorron?:O justd et berätta inte att jag hade köpt två "nya" percingar av anna !! :) as fina , en blå och en med döskallar på ska se om jag kan fixa en bild på den senare !:)

biostaden idag med skolan sedan sluta :)

Publicerad 2011-06-01 19:15:31 i Allmänt

va på skolbio idag , sarah's nyckel hette den tydligen, det va en jude film  plus att den va på franska :) asso den va faktiskt inte så dålig! men så sjukt sorlig och små hemsk .. /:  men det gick ju och se iaf! :) men jag blev avis när sarah (melusine mayance) blev äldre belv hon så sjukt fin!!
men hittar ingen bild på hur fin hon blev ni måste nästan se filmen då ! :/


 

Om

Min profilbild

sabina

jag har en pojkvän som heter andreas wahlund :) jag har två syskon. en lilla syster , nadia och en stora syster , jasmin. jag är en glad tjej som är en del sportig och sprallig och går restaurang och livmedelsprogrammet på pc först året! :) om ni har några frågor så fråga på antingen här på bloggen eller på facebook ! :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela