Andreas ♥

dagens gymnastik

Publicerad 2011-09-29 21:03:39 i Allmänt

fristående (en typ av jazz-dans )
bilder sen putte gjorde rondat (bakåtvolt)
och när jaa resten av gruppen gör sitt ,lata oss lite :)

good lunch!

Publicerad 2011-09-29 21:01:26 i Allmänt

ååh! imorse så råka jag bränna upp huden typ på en av hårtångarna! brände halsen! :(
idag hade jag och erik & hans vänner albin och mimmi (jimmy, dom e gift ) elevsombuds-möte och dom bjöd på middag på stig inn. fisk med potatistoppar & as good sås och sedan efterätt glass, grädde , banan och choklad på toppen (hann äta lite av den innan jag tog bilden), men jag tykte att dom snåla med grädden så fick typ mer grädde än glass! snacka om att dom inte snåla sen då, så ska inte klaga mer på stig inn iaf! :)



 


dans

Publicerad 2011-09-28 20:17:06 i Allmänt

har inte så mycket att berätta idag men skola och var nyss på dans iaf dansa asset av oss :)
har en skön bild på nadias fina tröja :)



dagens träning!

Publicerad 2011-09-27 20:55:17 i Allmänt

tamling (se bild , där alla barnen står på) och rondat/flikis ! :)  
jag satt och vila fick ont i magen innan ahde vi pip-test! kalra mig ett atg 3:a iaf , så dålig kondis hade jag inte då :)
puute på filmen (tränare) :)

dangens/köks outfit

Publicerad 2011-09-27 20:42:10 i Allmänt

idag var det sista dagen med ann-louise (läraren) på stig inn , nästa vecka blire hov (jamli) :)
idag fick hälften av klassen göra köttbullar och vi andra koldolmar , ganska nytt för mig men gott! :)
sedan när vi skulle städa i köket så fick jag utbrott på en kille i klassen som sa att jag och josefine inte fick hjälpa till så han gick med vagnen med plattor på och gick imot mig och sen gick han rakt ner i ett hål så vagnen gick sönder och alla plattor for ner på golvet! alla börja garva , han blev röd i ansiktet (se bild) och alex satt sig i hörnet och börja garva ihjäl sig . jaa.. vilken dag .. :)
idag ska jag visa dagens outfit men ÄVEN kock/bageri outfiten, hur snygg som helt .. eller?! :)

dagens lektion! kött...

Publicerad 2011-09-26 19:10:43 i Allmänt

fick leka med kött idag ! :)
här har ni mysiga.. bilder :) just det jag och josefine fick vatten melon idag eftersom vi kom så tidigt efter lunch rasten :)
förresten skulle vi ner på stan och kolla på en "kött" affär (delikatest. nedanför lindex) :) 

HAR TVÅ PNUKTER (både hämsk sak och en sukt rolig sak) att berätta efter bussresan till stan och hem :
första * när vi kom till stan så hade en tant på bussen bråttom till en annan buss och det var propp fullt på bussen , så hon sprang ut , men när vi hade kommit ut ur bussen så såg vi henne men det hämska sak va att hon bara for från trotearkanten och faceplanta på kanten det va så sjukt hämskt trodde hon tuppa av :( stackars tant , jag fråga om det gick bra sen kom en kvinna och tog över , men det va läskigt !:((
andra * när jag skulle åka hem med andreas hem från stan så var det lika proppfullt på bussen likaså , halva john bhouer satt på bussen ju typ.. men på bussen innan alla jb barn skulle kliva av så var det en annan kille som just klev av och skulle sätta sig (fanns inga platser) hhaa han fastnade i en man:s byxor!i en knapp på hans bakficka och killen han blev ju tvungen att ta på mannens rumpa för att ta bort snöret från hans jacka as kul!!! halva bussen garva! ni skulle ha vart där!
:')



från affären :) hkärtat var gulligt :)

fix !

Publicerad 2011-09-25 19:47:42 i Allmänt

ska snart gå och duscha ta en hår en hår-in-packning och noppa ögonfrasarna :)

träning !

Publicerad 2011-09-25 19:44:53 i Allmänt

dagens gymnastik, häl-tryck och pegasus / volt skruv :)

för och efter

Publicerad 2011-09-24 20:15:13 i Allmänt

imorse fixade jag håret sedan drog vi till jysk , bonus och rusta skulle leta mattor till mitt (och lillsyrrans) rum , hitta på rusta :) sitter nu och e små ledsen över att jag inte fick sova hos hanne längre , jag skulle det och jag hoppas inte att hon blev för sur för hon vet inte vad som har hänt medans inte vi har vart med varandra.. men förlåt , hoppas jag kan gottgöra dig !:(

gårdagens outfit

Publicerad 2011-09-24 10:11:50 i Allmänt

här är gårdagens outfit ! han inte blogga igår kollade på film , hostel och grown ups, värt att se båda ! :)
ska snart åka och köpa en ny matta till rummet eftersom festist ha skite ner våran förra fula ! :P (en hopphage)



tråkigare på lektionen

Publicerad 2011-09-21 19:45:45 i Allmänt

ja vi fick världens sovmorgonen idag till 12.40 :) började med matte , små segt sedan engelsa , blev små tråk så busa och tog bilder (fast våran eng-lärare vill ha mobilerna i en låda som hon tar med sig på loektionen. ) :) svenskan belv oxå små tråk skulle låna en bok men hitta ingen på pc:s bibliotek.. men sanna hade hittat en trevlig bok (THE DIRT) hah läs texten längst ner åt vänster på boken! sedan suddet , tur att man kan läsa ! :) tränade nyss också, dans börja digga det nu , var ju ett tag sen jag dansa. :)


ååh cp!! :(

Publicerad 2011-09-20 19:38:17 i Allmänt

ja vakna imorse och träffa en klasskompis och gick sedan skulle vi skala kalrt alla äpplen och göra äppelmos , chokladsås, grädde .. ja och då får jag migrän mitt i alltihop! hatar det!! äcklig känsla! så fick sova bort halva skoldan hos skolsyster.. :/ men det gick över , eller nä jag fick världens huvudvärk! :( och drog hem , jag missade frilufsdagen , men det va bra ändå , skulle orgentera från lilsjön till spikbodarna, så jag drog hem hoppa i mina mys kläder och sov , va as skönt bara var så j*vla trött ändå :)
har gått ut med festis med nadia gjorde blogg video(hon vill inte att vi ska lägga upp den men få se ;) ), men tog bilder på festis och hans kk .. (kattkompis ;) :)

här e dom härliga bilderna !

Publicerad 2011-09-19 19:32:04 i Allmänt

imorse glömde jag vilken tid jag börja så skyndade mig att fixahåret på mig och nadia! här e 15minuters resultatet av nadias hår och en billig hårtång :) och idag fick vi göra pankaka och skala äpplen (typ minst 50st).. jaj men fick bilder !! :D smyg bilder :)





mys i sängen

Publicerad 2011-09-18 19:29:47 i Allmänt

vakna vid 9! skulle plocka uppd et sista av rummet , nästan ingen skillnad eftersom jag proppar in alla mina saker i lådor och så och ligger kläder överallt , allt i lådor och skåp försvann en hel del :) sedan blev det träning , har sträckt låret .. men ska ta stecha ut det sen, om jag orkar :) sedan har jag noppat ögonbryna lite och smört in mig med lätt-brun-utan-sol kräm, aco-apoteket :) sedan ritade jag en as grym prinssesa :D (se bild, vänd uppochned) och visar lite mer täckningar jag har gjort sen årskurs 5-9 :) ska ta och lägga mig i sängen och titta på tv :)



prinsessan


när man vänder teckningen uppochner :) (hoppas ni ser kärrningen, gubben?)


dom andra täckningarna :)

utegångförbud

Publicerad 2011-09-17 20:26:21 i Allmänt

stötte på 30 (tusen) inte ofta man ser ! :)
först drog vi på stan och shoppa skor , converse (rosa) och ett par nike (svart vita), sedan köpte mamm nåt turkisk kaka på stor torget , ganska gott faktiskt sedan stor städa vi hela vårt rum, till middag blev det pizza (som va as stor!), vi orkade inte laga nåt :) (har utegångförbud få hänga med mamma ikv)

ska snart dra och kolla tv och svulla godiset jag köpte på maxi 2kr/kg! :)

gårdagens outfit och skolan

Publicerad 2011-09-16 20:12:42 i Allmänt

just det här har ni gårdagens outfit , grön tröja från hm , svart "kort linne" bikbok och leggings , hm :)
skolan idag var ju snabb , svenska, matte & engelska sen slut. slutar 11.25 :)
vårt schema e helt okej , tycker jag :)


sitter på skolan nu.

Publicerad 2011-09-16 09:06:10 i Allmänt

sitter i nåt data rum på pc , vette fan vart jag är? :O har svenska i alla fall, sitter och skriver om en egen karaktär min heter angelica lindé , as bra tycker jag, blev klar nyss ska vell ha matte och engelska sen :)
plus josefine söderberg , som tyvärr inte va med på bilden , hon avr borta, (höhö bra fotograf) :)
 

det fina vädret och har naturkundskap

Publicerad 2011-09-15 16:23:49 i Allmänt

seg dag idag.. morgonen gick undan men sedan efter lunch tog det en massa tid bara .. :/ vi hade mentorstid och naturkunskap (naknako) , fick gå till lillsjön abra för att kolla på växter.. ! men bjuder på bilder iaf från vissa i klassen och sedan en bild på alla i våran klass :) TRÄNING NU , SEE U! :)

yess! nu är den här! :D

Publicerad 2011-09-14 20:07:47 i Allmänt

imorse kom min mobil!! så fort jag gick ut genom dörren och ksulle till skolan , då fick mamma sms om att mobilen är här! och här är den ! :D nokia c6! :D
och nu blire bilder på bloggen , fick med en USB-kabel så !! :D shit va glad jag blir :) (förresten så blev det max igår vi käka på ) idag blev det träning, dans :) har nyss suttit och försöjkt att lärt mig om mobilen och kameran som va på 5.0 mega pixel :) men ahr inte fattat än så bjuder på dom första bilderna (hehe blixt på) :)
men dock så försvann en hel del nummer så smsa mig med erat för- och efternamn till 0703846681 :)




jaaa!! fan vad jag längtar nu! :)

Publicerad 2011-09-12 15:13:59 i Allmänt

var på träning hela dan igår typ, först gymnastik och massa streching och sen gym och fick lära oss om hur man skruvar , på kvällen satt jag bara och kollade på en ny MOBIL! snart få ni se vilken det blev ! :)
idag fick vi lära oss om potatis , fick göra potatis toppar (så kallar jag det) , potatisplättar och skära potatis i tunna bitar på en träsked :)



thats the way it is

Publicerad 2011-09-10 16:51:43 i Allmänt

blev väckt imorse av en jävel som ringde fel.. kl 6 på morgonen!!! somnade om igen som tur, vaknade halv 9 ist.
sedan ringde amanda , cklle hjälpa henne att fixa håret till dopet :) 
fast ja.. fick hjälpa till med att klä på henne ocskå eftersom hon har ett äckelsår på knät ! själv så klara man sig :)
cyklade till lillänge sen från amanda och träffa mamma och syskonen , köpte as fina skor på skopunkten :) 
ska snart ut och hitta på något kul med mina/min kompis/kompisar :)

amandas knän

helg fö fan!

Publicerad 2011-09-09 12:36:36 i Allmänt

äntligen första skolaveckan slut :) känns bra :) slutar 25 över 12 på fredagar så :)
måndagar och tisdagar har jag teori med 1/3 av klassen och andra RL gruppen A :)
få fixa bild på vår fina outfit :)
ska nog försöka hitta på någe nu , ringa amanda! sedan ska jag träffa andra vänner ikväll :)
höhö amanda då :D
om ni vill hitta på något i helgen så hör av er bara :)

träning!

Publicerad 2011-09-08 16:08:28 i Allmänt

sträning snart då , ska gå och gymma med sanna snart, fett med biff vi ska försöka bli , om jag hinner ska jag te gymnastiken oxå :)

det här kan man inte ha missat!

Publicerad 2011-09-08 16:06:17 i Allmänt

idol här om dagen! dom två snygga killarna, andre zuniga och tony weseth (sök på han) och låten som sätter sig i huvve direkt (elektropop) ! :)

shake it , to wake it !

Publicerad 2011-09-07 16:00:42 i Allmänt

fick träffa våra lärare till vissa ämnena :)
va ut med festis nyss, drog te ica och köpte munkar ,twix och nougat, svull !:)
ska diska och fixa iordning mina dans kläder och dansa lite, skaka rumpa dans på dancehall , asso har ni sätt deras bil? hur snygg som helst!:) och jessicas (hon som äger dancehall) tatuerimg :)
sedan blire att träffa sanna och killarna från klassen :)
fick också reda på att vi får gymma på pc:s gym oh den på wargen, fett vad jag och sanna och maja sak gymma då! :)

yes!! nu börjar det! :)

Publicerad 2011-09-06 15:05:01 i Allmänt

fett pepp på att börja träna gymnastik! träning is my life style , from now... ! :)
har saknat gruppen jätte mycket så! :)
fast kan inte va med så mycket första veckan pga armen.. , men ska försöka va med så mycket jag kan ! :)
skolan igår och idag va kul idag var ju roligast fick våra kock/bagar-kläder idag kommer bild imorron hoppas jag ska få till bilder på klassen :)
fick laga mat idag (asso inte gott, var meningen) som vi skulle smaka bara.. :P
jaj ska damsuga nu och fixa fram kläderna till gymnastiken :)
 

cupcakes!

Publicerad 2011-09-05 13:58:22 i Allmänt

va med amanda i lördags och fortsatte med våra muffins! fick med glasyr på och fint pynt :) igår var jag i valla och hälsa på hampus, pontus och sebbe bara :)

olyckshädelse !

Publicerad 2011-09-05 13:56:15 i Allmänt

jo som ni ser har jag inte kunna bloggat efter efter gäst inlägget amanda gjorde så hände det en olycka! ja jo jag har hört att jag e sämst på att köra moppe men men .. ja jag och amanda vurpa med moppen borta på hennes cp grus väg!
jaja vi fick ju panik och skratt-lipade , så jag drog så fort vi försökte tvätta av såret/såren , men amanda e en mes hos kunde inte stå ut med smärtan så hon drog te sjukhuset och skrubbade såren med en tandborste!! höhö själv så tvätta man med alsolsprit.
(min fina arm, amanda fick lite fler sår..)

gäst inlägg !

Publicerad 2011-09-02 19:54:01 i Allmänt

tjatja ! amanda här !
sabina är med mig idag och vi har bakat heeeeeeeeeeela dan !
just nu har vi gjort typ 36 muffinsar :'D
sabina va så snäll och lät mig göra ett gäst inlägg här på den har fina bloggen ! :'')
snart ska vi upp på ica maxi och köpa florsocker för vi har slut på de :) vi lär väl att moppen som sabina lånat av henns kompis även om de e typ 50 meter från mig x))
jag, sabina och päran va på donken och käka där ! fett naaaaajs !
juste skulle säga att sabina va på badet igår med carl, jimmy, erik och jasmin ! :)

Om

Min profilbild

sabina

jag har en pojkvän som heter andreas wahlund :) jag har två syskon. en lilla syster , nadia och en stora syster , jasmin. jag är en glad tjej som är en del sportig och sprallig och går restaurang och livmedelsprogrammet på pc först året! :) om ni har några frågor så fråga på antingen här på bloggen eller på facebook ! :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela