Andreas ♥

roligare än nånsin!

Publicerad 2011-07-31 20:29:45 i Allmänt

haha ja jag gjorde ju nåt roligt härom dagen! ja det finns på facebook en dans video :P
jag åkte till stugan igår och kom hem idag, blev att plocka blåbär! jag känner att vi thai e bra på det hehe har det i blodet! ;)
just det sen har jag klippt mig :) 10cm e borta! :) ganska nöjd e inte van än ju :/ men jaja :) har ingen bild heller men det kommer vell :)
och lite av blåbären blev det blåbärspaj, mums! jag och nadia satt och ränsade dom nyss 20liter hade vi plockat men jag och nadia ränsa typ hälften dö trött nu och alldeles blåa fingrar! :)
här e tvillinagrna jedwards och en härlig låt ! vi får höras mer imorron! :)


hogasaka hogahoga..

Publicerad 2011-07-29 20:02:59 i Allmänt

här har ni bilderna sen onsdags och igår :) !! idag var var på stan med amanda nadia och hanne bara kollade runt och åkte lite mer karuseller.. läss nu.. :P
här e det mogna karusellen alla borde testa!! :D
det kommer mer överraskninagr om vad som hände idag :O !! det får vi reda på snart , film/bild bevis! :O


igår/idag var det stan

Publicerad 2011-07-28 19:28:11 i Allmänt

igår var jag på stan med först hanne , therese och nadia så hade inte tid att blogga , åkte karuseller så vi höll på dö! sedan drog therese och vi var med joel och joey sen kom päran och karro sen stack dom sen kom amanda då sat jag och hanne på en as rolig karusell! det får ni veta sen på bild bevis! :D

sen drog vi och testade peruker hehe as kul! :P hoppas att amanda akn skicka bilderna hade as kul! :D
idag blev det stan med hanne och nadia bara kollade runt det mesta sedan köpte jag ett par gröna linser! as häftiga (på hobby boden) :)

shena shena, nu e det dags för filtaijm

Publicerad 2011-07-26 21:26:24 i Allmänt

har förberätt mig för film ikväll var nyss och handlade glass och nougatsås!! mums!!
så det det blir , alice i underlandet :)
får se om den e bra då ! :) vi hörs ! kram! :)

gick i klackskor från stan till...

Publicerad 2011-07-26 17:28:12 i Allmänt

igår va mysigt .. hihi ja va lite små pinsamt eftersom jag trodde inte att man går ut på dejt här i svergie :) jaja det blev inge resturang utan vi gick från stan till valla i min halv höga klackskor .. typiskt. ja det var fullt överallt på resturangerna .. så oskar köpte kött , potatis, bea-sås och dricka på ica i valla så han fick laga mat till oss blev sen middag hehe ja det blev ju okej faktiskt ! :) sedan tog jag sista bussen hem träffade therese på bussen as najs! satt ju och snacka med henne , så vi lär träffas imorron ! :D så ganska bra dag igår :)
idag va meningen att jag skulle på stan med hanne men orka inte :p så det blir imorron ist och kolla på indian sakerna eller vad hanne nu kallade det :P så det blir karuseller imorron med hanne och therese säkert med nåra fler :) !
idag var jag ner till lillänge och kollade laptop och kamera men vette fan vilken man ska köpa!!!
så får fundera över det .. få se hur det blir med datan.. ska dra nu vi höres :) få se om jag orka hitta på ngt ikväll :)
här har ni en bus bild på oskar när han tältade :D
 

vädret .. jaa..

Publicerad 2011-07-25 18:54:49 i Allmänt

vädret var ju sådär .. iaf så drog jag ner på stan med nadia, tone, matilda och hanna as kul.. kollade runt på marknaden och kollade in karusellarna :) ska ut nu till bussen ska träffa oskar , alltså det e typ en dejt :§ hehe :) men satt och kollade in nadias spellista och hitta dom här sötnosarna :)'

och saxofon e ju alltid lika sexigt så...! kilalr som spelar typ alla låtar!! as grymma ! :)
vi hörs :)

borta en natt :)

Publicerad 2011-07-24 16:03:37 i Allmänt

blev till att vara barnvakt igår till idag , hade as kul med smilla så klart! men eftersom hon e lite yngre så fick hon sova halv 12 medans jag , jasmin och lukas kollade på film på deras feta tv! en bio salong e det , fett najs! önska jag hade bild ! det blev filmen , due date, haha rätt så kul , haha höll på skita på mig när kalle och monika kom hem för dom knacka på fönstret i vardagsrummet där vi satt!! också hade lukas berättat om en uteliggare i ängsmon! lite lättlurad e jag ! ja men vi hade kul somnade vid 3 lukas satt kvar vid datan .. blev väkt för smilla kollade på tv så vakna typ 9 , så spela vi lite tv och så :)
men kom hem för ett tag sen , har duschat av mig och ska nog dra till kevin och chilla lite med han , see u later :)

 hahaha just det när vi kom dit jag och jasmin så ser vi en gubbe i vita kallingar ! jo gissa vem det va! kalle såklart , han lekte i regnet!! :O´haha finns ett klipp på han på facebook , jag la upp den på min logg, kolla in (hehe man hör mig i bakrunden och det e vi som kommer :P ) :)

kevin kevin kevin haha. and fotboll today

Publicerad 2011-07-23 13:30:25 i Allmänt

hah igår kväll drog jag ut med bästa matilda kopka och lillkevin , hah as kul en sak hände kevin har ju skaffa moppe oxå skulle han visa sina skils så körde han ist in i en vägg as kul fast inte eftersom vi trodde han skulle göra illa sig men kunde inte släppa det på hela kvällen så det gjorde min dag1 :')

ja idag har jag nåt att göra ska skynda mig att fixa mig och dra ut och träffa hanne ska kolla fotboll ! :) sedan ikväll kanske det blir barnvakt åt kalle bar, lukas lilla syster, smilla !:) söt som socker ! :)

på bilden , kevin och matilda :)

eftersom jag..

Publicerad 2011-07-22 12:56:16 i Allmänt

jag kollar på mtv och musik kanaler så mycket så hittar man en massa ny musik och nåt annat kul annars e det när man söker på youtube och hittar :) swagga jagger! ;) hho's my bitch ! 
och bara för jag inte ska till yran.. :/ (vad jag vet) men karusellarna gäller för mig iaf!! hör av er om ni hänka på!! :)

idag blire vell att kanske ta en promenad nånstans kanske ner till staden och träffa folk ? :) vem vet jag vet inte än riktigt vad jag ska göra .. men ska fixa håret strax och hitta nåt och ha på mig :)

hittade en skön bild sen crusingen med tjejerna :)



soligt och glassigt

Publicerad 2011-07-21 17:58:12 i Allmänt


eller det var sol ett tag , sjukt varmt tog ju såklart på mig så lite kläder som möjligt ! drog förbi stan och kolla folket sedan bort till maxi med nadia jag köpte en mjukglass, lite godis och dricka :) det e ju nästan helg.. :) men såklart så ska det regna!! :( fick cykla i regnet .. jaja sitter nu och funderar på vad jag ska hitta på ikväll men får höras senare :)

glömde berätta igen :/

Publicerad 2011-07-19 17:56:18 i Allmänt

glömde beräta att jag skulle till stugan igår :/ förlåt för det :/ men e hos nils nu och snodde hans dator lite snabbt :) så har bara käkat jordgubbar här i stugan :)! kommer hem imorron så jag kan skriva mer då!! :)
här har ni en ny sommar skön känsla låt !:)

 

staden gör mig galen !

Publicerad 2011-07-17 16:27:54 i Allmänt

kom just hem från stan köpte lite saker, har slösat lite pengar :) träffa nåra goda vänner i stan på donken , björn och jesper (amatören) :)
detta var det jag köpte idag :
2par örhängen , ett par lila med parie tornet på :) och ett par "svarta ringar" med små fluff :P (har ej bild, men köpt på glitter) 
linne (gina tricot)
svarta trosor (gina tricot)

det var inte så mycket men det var mer fler av varje plus att betala donken mat :)
oxå blir jag så arg! jag fick pengar och skulle spara lite så jag kunde fylla på telen! fast nä! jag köper upp allting :(!! få se om jag får fråga mamma om jag får låna lite , jag e lite fast vid telen älska att smsa :)
bjuder på en gammal bild på mig , hade slingat håret då och ja det ser ut som om jag ahr ett brunt öga och ett rött  :)


bff anna! saknad

Publicerad 2011-07-17 11:05:44 i Allmänt

hittade gamla bilder på mig och en av mina bästa vänner anna trox! sjukt fin vän! :) vi hänger inte så mycket längre :/ men det e vell för jag aldrig har typ tid eller hon :P men vi har alltid vart kompisar oavsätt all bråk ! så e hon en sjukt bra vän som lyssnar , älskar dig vännen ! :) <3
heeh en liten tatoo anna gjorde på min nacke när vi var yngre :) 

den tråkiga dagen .. söndag

Publicerad 2011-07-17 10:53:58 i Allmänt

jag och nadia ska förmodligen ner på stan , jag ska kolla på nån slags bh ? linne? jaja på gina trico, och ett linne :) sedan måste jag ladda telefonen ! slut på pengar och gratis sms ! :/ innan stan ska jag diska, fixa håret och sen klä på mig :) (bild sen majbrasan i lugnvik)
iiiiiiiiiiiiiih hittade en jätte söt bild!!!

facebook rim hanne ! sorline.blogg.se

Publicerad 2011-07-16 17:36:09 i Allmänt

jo det e klart vi gör!! :DD HÅLLER MED DIG TJEJEN!!! :)
är man jämtmänning så e man. gilla på facebook , facebook rim asso ! ;)

jämtlänning och het, jo tack jag vet.
snygg och läcker, tack det räcker.
jämtlänsk och smart , så underbart.
alla vill se oss falla, men vi jämtlänningar knäcker dom alla.
tre ord det räcker: jämtmänning föddes läcker!
jämtmänningar är heta, det ska alla veta.


filmtaijm!

Publicerad 2011-07-16 17:14:15 i Allmänt

igår blev det en film , bröllopsduellen!! as bra faktiskt! rekomenderar :)
har suttit vid tv:n idag och kolla på true jacksson maraton men orkade inge mer så kollade på en crossfilm, motorcrossed, ist som va bättre än de , motorcross filmen handlar typsikt om att man byter ut personen , han i mitten på bilden och hon till höger är syskon och han var en crossförare men slog benet och då bytte dom ut han mot hon efetrsom hon körde ju ändå cross lite grann oxå! men hon klippte ju av sig håret så här såg hon ut innan (ser nedan, både före och efter bild)
 men hon va as snygg som kille ju! :P ja så e det jag har kört motor cykel! as kul men nervös som f*n när jag skulle köra första gången men fett tuff jag såg ut med cross alltså :)

 
FÖRE

nåt jag diggar!

Publicerad 2011-07-15 17:48:19 i Allmänt

jag älskar kolla in andras bloggar, men i vissa e det nåt lite bättre, vissa har tävlingar vissa har videos och bara roliga bilder :) jag tycker vell min e sådär.. den e ju knappast bäst men.. jaja det finns andra jag kan kolla på som är bättre än mig på sånt här :)

suttit och gjort ingenting nu :P har rakat mina fina ben nu och smörjt in mig med body lotion (lätt brun utan sol effekt !) och noppat mina tjocka ögonbryn , tror det blir en ansiktsmask snart efter maten (pizza) :)

shena shena, tony!

Publicerad 2011-07-15 12:11:45 i Allmänt

kom just hem från stugan , glömde att berätta det :/ men va inte borta nå länge ju , festis jagade möss medans vi plockade jordgubbar som vi har odlat själv, enorma ! :) tog nyss en dusch ska ta och föna håret och fixa till mig lite , måste raka bena !! :P jaja, min mormor kommer hit snart och måste städa lite eftersom hon kommer.. och hon gillar inte när det e stökigt, men i den här åldern så e det bara så! :)

tony jag hade fler bilder på dig! ;) http://www.rainbowphotos.se/

 

segt!! ränsa!

Publicerad 2011-07-12 16:20:21 i Allmänt

vaknade kl 11, blev väkt log kvar i sängen tills kl 12 klev upp och åt frukost-lunch , smörgåstårta! :)
sedan skulle jag ränsa mitt klädskåp, delar med lill syrran så får inte så mycket plats i skåpet då :/ så nu har jag slängt mer än nånsin , mer än hälften av mina kläder , känns tomt men.. det e värt annars kommer inte mamma köpa mer kläder till mig . så ger ganska mycket nya kläder till röda korset , jag e så snäll ju :) men blev klar med det för nån timme sen så har suttit vid datan i nån timme oxå för att jag ska ränsa bilderna på datan !! as många google bilder och bilder som det var två lika osv.. men hittade så många roliga gamla bilder! hade fixa till dom lite själv oxå ! as snygga :D tror jag ska till coop eller ica sen är så godis sugen!! ska bjuda på nåra gamla roliga bidler , dom 10 roligaste bilder (som carl sa ) det blir på mig och mina kompisar kan bjuda på kill bilder senare om jag hittar dom:)






 

titta!!

Publicerad 2011-07-11 21:15:54 i Allmänt

jag har inte orkat och inte haft tid att bloggat sorry :/
men det av storsjöcupen ragga killar och hitta nåra vänner här e det en vän jag såg som har gjort nåra youtube klipp :)
fredrik theodor aashagen lerstad :) och blev gift med bjarne arnoldussen , brölopp nästa år ;)
dom andra hette någe annat norkst emil stop, hans schistad och buluy ronaldo :P
 

ännu en till disco

Publicerad 2011-07-07 18:37:29 i Allmänt

igår blev kvällen as kul med hanne , ebba blixth och sofia :) dansa loss! galet varmt :P kom hem vid 12 och somna vid 1 och höll totalt på glömma att jag skulle jobba idag kl 8 på morgonen men tur att man har en mamma som kunde väcka en! fast hon väkte mig 20 i 7 klädde på mig och sprang te bussen som kom 10 över 7, hann! fick jobba ute ett tag idag och sitta och kolla på matcher :)
blev mer disco ikväll fast med laser, blir vell att dra dit med samma fina personer! och ha roligt! bara jag och hanne kommer på vad vi ska ha på oss! ;) höres!
 

storsjöcups pojkar!/gutter!

Publicerad 2011-07-06 18:09:56 i Allmänt

igår kväll så blev det svårt att sova :/ somna typ 3- halv4 och skulle vakna halv 7! gick ju bra.. började kl 8 sluta nyss så kom hem just har duscha håret, blir ju disco ikväll för mig och hanne! ;) blev ju vänn med en hel del norskar :P
så ska fixa mig sedan dra ner till hanne och kolla vad vi ska ha på oss! men nåt vitt! eftersom det kommer va uv-ljus! me love! :) det e ju ett till disco imorron med det e laser-disco då :)
blir förmodligen den här dansapådiscokläder :) annars ska hanne hjälpa mig! puss ses sen! :*





hanne i bruna linser ;) du måste nvända dom snart igen och ska själv skaffa egna snart men vet inte vilken färg!! HJÄLP?! :)

shopping galen !

Publicerad 2011-07-05 15:18:04 i Allmänt

Kom just hem från stan ! klart shoppat! :)
blev lite mer än vad jag skulle köpa! men blev nöjd! :D fast nu måste jag ränsa mitt klädskåp.. mend et var värt :)
skulle bara köpa en väska och en bikini/badräkt egentligen men så här blev det ist:

ACCENT 
väska 349:- (älskar!)
hatt 99:- ( förr 199:- )





GINA TRICOT
tröjor 49:-/st ( förr 99:-/st )







BIKBOK
bh 99:- (det e inte den jag har .. :/ hitta ingen bild på den, ska fixa bild så ni får se den jag köpte)
shorts 99:- (mina e ljusgröna)
scarf 3 för 49:- (jag , jasmin och nadia tog en varsin)
grön grått randigt 129:- (hitta ingen bild på den gröna :/ )








HM
vita shorts 149:-
vit jeans jacka 100:- (förr 299:-)
badräkt 199:- (LOVE!)






SENCE
mascara million lashes 99:- (förr 199:- ?)
parfym vanilla , alyssa ashley 189:-



puss

Publicerad 2011-07-05 10:07:49 i Allmänt

snart blire stan !! när mamma kommer hem igen från att katten ska kastrera sig  ;O

börjar kl 5 idag så passa på att gå på stan snart då :)!! hör av mig sen vad det blev för smått och gott! lovade mamma att det inte skulle bli mycket saker att köpa, men man kan inte alltid lita på mig ;) kram hej!

 

norskar är överallt ! ;)

Publicerad 2011-07-04 20:31:16 i Allmänt

förlåt att jag inte blogga igår hann inte :/ nadia mamma och festis skulle till stugan och mamma orka inte sätta igång datan åt oss , lämna mig och jasmin hemma själv en natt :) blev lite bus då :) somna vid 1-2. höll på glömma att jag skulle jobba idag! :O men hade satt på väckar klockan så jag hann :) tog bussen den här gången :) började kl 11 , fick städa undan lite mer och sedan bara kom det en massor av olika fotbollslag :) fast  p 16 som jag väntade på missa jag , dom hade inte kommit än ;) sedan drog jag till hampus kolla på avatar och käka kykling :P kom just hem så har inte hänt så mycket , snackade med hanne i telen påvägen hem på bussen, snacka om storsjöcupen och dom massor av killarna som fanns! omg!! hanne!! vi måste kolla in dom!! snacka om att vi ska vell på storsköcups discot och ragga ;) blir ju sista året  typ vi blir ju för gamla nu sen :/ måste passa på då ! :)

norsk blondie on facebook!

Publicerad 2011-07-02 21:23:06 i Allmänt

http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=190727370958989

kolla :P ingen stor grej nu men mabey det blir cat fight ;) skrolla ner 5 ggr så ser ni ;) har inte kommit på hur man kopierar en sida :P hon heter therese larsen .

just dance! and sing a long!

Publicerad 2011-07-01 23:35:15 i Allmänt

hade inte så mycket att säga idag , as kul på jobbet idag iaf! men i helgen blire ledigt :) efter jobbet cykla jag till staden mötte nadia och jasmin , kolla på badräkter , kamera, laptops och små kika på kläder :) jag och nadia cykla till dollar store sen och köpte godis sedan till willys köote dricka och glassar :O svull slängde hälften på vägen och bussen körde över dom hade ju as kul!:P drog hem åt lite, sitter nu vid datan med nadia och sjunger och lyssnar på musik har suttit här i timmar nu i hade inge att göra ikväll fick vara med varandra då :P imorron ska vi se till att hitta på nåt kul :) medan jag och nadia kolla på musik på youtube så hitta vi as najsiga dansare! :) på "one in a million" så e det en as snygg kille!! (han i mitten) jag och nadia ryser sönder! måste ses, as bra! 
haha festis sitter bakom data skärmen och letker med sladdarna och musen!!! ;) ahhah ! nadia ska tvinga mamma att gå på stan imorron och kolla lite! :)

 

Om

Min profilbild

sabina

jag har en pojkvän som heter andreas wahlund :) jag har två syskon. en lilla syster , nadia och en stora syster , jasmin. jag är en glad tjej som är en del sportig och sprallig och går restaurang och livmedelsprogrammet på pc först året! :) om ni har några frågor så fråga på antingen här på bloggen eller på facebook ! :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela